RDS Ads

In en wereld waar koeriersbedrijven als paddenstoelen uit de grond schieten, is betrouwbaarheid en kwaliteit van grote waarde. Bij ACE Courier & Transport ben je daarvoor aan het juiste adres. Als je behoefte hebt aan spoed transport of een groot pakket versturen, bieden zij een unieke combinatie van eigen middelen, toegewijde koeriers en moderne faciliteiten om aan de behoeften te voldoen. Wat maakt ACE zo speciaal en waarom kiezen voor dit koeriersbedrijf?

Eigen wagenpark

Bij ACE Courier & Transport laten ze niks aan het toeval over. Ze beschikken over een modern wagenpark dat hen in staat stelt om snel en efficiënt aan de transportbehoeften te voldoen. In plaats van het uitbesteden van de ritten, hebben zij geïnvesteerd in eigen auto’s, bussen en vrachtwagens. Dit betekent dat zij de volledige controle hebben over de voertuigen, waardoor ze de hoogste normen voor veiligheid en betrouwbaarheid kunnen handhaven.

Koeriers met een passie

De koeriers van ACE Courier & Transport zijn niet zomaar werknemers; ze zijn het gezicht van het bedrijf. Ze dragen herkenbare bedrijfskleding en zijn toegewijd aan het leveren van de beste service aan hun klanten. De (spoed)koeriers begrijpen het belang van tijdige leveringen en zorgen ervoor dat alle pakketten op de afgesproken tijd en in perfecte conditie worden afgeleverd.

Eigen opslagfaciliteit

Nog een van de factoren die ACE Courier & Transport onderscheidt, is hun vermogen om de goederen veilig en efficiënt op te slaan. Ze beschikken over eigen op-en overslagfaciliteiten, waardoor ze de maximale controle hebben over de behandeling en het beheer van de zendingen. De goederen zijn dus in goede handen, of ze nu op weg zijn naar hun bestemming of tijdelijk moeten worden opgeslagen. Ook voor bijvoorbeeld fulfilment voor je webshop kun je aankloppen bij ACE.

Centrale ligging

ACE Courier & Transport is strategisch gevestigd in het hart van Nederland, namelijk in Woerden. De centrale ligging van deze spoedkoerier stelt hen in staat om snel en voortvarend heel Nederland te voorzien van zendingen. Bovendien heeft ACE toegang tot een uitgebreid Europees netwerk. Naast het lokale transport, is het internationaal dus ook mogelijk.

24/7 Bereikbaar en geavanceerd Orderentry Systeem

Transportbehoeften vallen niet altijd binnen de kantooruren. Daarom is de meldkamer van ACE Courier & Transport 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor onder andere spoedtransport en een groot pakket versturen. De medewerkers zorgen ervoor dat zendingen ten allen tijden worden beheerd en gevolgd. Bovendien hebben ze geavanceerde technologie geïntegreerd, waaronder het orderenty systeem genaamd Mendrix. Hiermee krijgt de klant de mogelijkheid om zijn of haar zendingen zelf in te voeren en op de voet te volgen. Het doel hiervan is maximale transparantie en gemak voor de klanten.

Kortom, ACE Courier & Transport is de ideale partner voor betrouwbaar, snel en kwalitatief hoogwaardig transport. Of het nu gaat om groot pakket versturen of spoed transport, ze staan 24/7 voor de klant klaar. Kies ACE als transportpartner waar kwaliteit een absolute prioriteit is.

RDS Ads

Geen reacties gevonden!